Thursday , April 25 2024

Veste trista la nationala: Mutu va lipsi o luna de pe teren. Va fi incert pentru meciurile cu Ungaria si Olanda

Veste teribilă din Franţa: Adrian Mutu a suferit o entorsă de gleznă şi va lipsi aproape o lună de pe teren. Atacantul lui AC Ajaccio riscă să rateze marele meci de la Budapesta, România-Ungaria, care ar putea fi decisiv pentru calificarea la CM 2014, dar şi întâlnirea Olanda-România.

Corse Matin a anuntat ca Adrian Mutu are o entorsa la glezna si va lipsi de pe teren cel putin trei saptamani! La Ajaccio e panica dupa aflarea verdictului medicilor, scrie sport.ro. Mutu era in cel mai bun moment de la transferul in Ligue 1! A marcat 3 goluri in 2013 si a fost ales de doua ori in echipa etapei de L’Equipe.

Mutu devine astfel incert pentru meciul cu Ungaria, din 22 martie, si pentru cel cu Olanda, de 4 zile mai tarziu.

Neconvocat la amicalul cu Australia, Mutu a fost anuntat de Piturca sa traga tare la Ajaccio daca vrea sa joace in preliminarii. Selectionerul i-a transmis ca nu va conta pe el daca forma pe care o va arata in Ligue 1 nu va fi cea pe care o asteapta de la el.

Daca Mutu revine conform estimarilor preliminare ale medicilor, va putea fi in teren la partida de acasa cu Lorient (9 martie) si la cea de pe Velodrome cu Olympique Marseille (16 martie).

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …