Friday , April 19 2024

Veste teribil de proasta pentru Reghecampf inaintea meciului cu Chelsea

Laurenţiu Reghecampf are o problema mare pe cap cu cateva ore inainte de meci. Latovlevici a resimit din nou probleme la genunchi la ultimul antrenament si are sanse mici sa joace pe Stamford Bridge.
CHELSEA-STEAUA se joacă, joi, de la ora 22:05, în direct la DOLCE SPORT, DIGI SPORT şi Pro TV.

Informatia a fost semnalata si de englezii de la Daily Mail: “Din cauza unei probleme medicale, STEAUA ar putea incepe fara Iasmin Latovlevici, jucatorul remarcat de Rafael Benitez dupa meciul tur ca fiind principalul pericol pentru CHELSEA. El este cel care a centrat la faza din care a iesit penalty-ul, transformat apoi de Raul Rusescu”.

In aceste conditii, Laurentiu Reghecampf ar putea incepe cu Paul Parvulescu in flancul stang al defensivei. Parvulescu nu a facut parte din lotul celor de la STEAUA la ultimul meci, cel de la Piatra Neamt.

“Singura problemă este accidentarea lui Latovlevici, facem eforturi să îl recuperăm. Este un jucător greu de înlocuit, dar în caz că nu va juca o să găsim soluţia cea ami bună”, a declarat Reghecampf.

Evacuati azi-noapte din hotel din cauza unei alarme de incendiu

Fotbalistii de la STEAUA au avut parte de putina odihna in noaptea premergatoare partidei cu CHELSEA, programata, joi, de la ora 22:05, in optimile de finala ale Europa League. Steliştii au fost treziti in miezul noptii, evacuati pe iesirile de urgenta ale hotelului de lux in care au fost cazati si pusi sa astepte o interventie a pompierilor dupa o dubioasa alarma de incendiu!
Informaţia a fost făcută publică de către managerul general al celor de la STEAUA, Mihai Stoica, pe Facebook.

“Cam ciudat… Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară… N-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionând… Am multe înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să i le adresez”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …