Wednesday , April 24 2024

Veste șocantă din Italia. A murit căpitanul Fiorentinei, la doar 31 de ani

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit înaintea meciului pe care echipa sa trebuia să-l joace pe terenul lui Udinese, în etapa a 27-a din Serie A TIM.

davide astori

Fundașul Fiorentinei a decedat noaptea trecută, cel mai probabil datorită unui stop cardiac, potrivit presei din Italia.

În cariera sa, Astori, care avea 31 de ani, a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

“Fiorentina anunță dispariția căpitanului ei, Davide Astori. Având în vedere situația teribilă și delicată, dar mai ales pentru respectarea familiei lui, noi facem apel la sensibilitatea tuturor”, a fost mesajul italienilor, pe social-media.

Gazzetta dello Sport a aflat cauza decesului: stop cardio-respirator.

“Fiorentina, ce tragedie! Căpitanul cu 14 apariţii în squadra azzurra a fost găsit mort în camera sa de la hotelul “La di Moret”, din Udine. El a încetat din viaţă în somn, în urma unui stop cardio-respirator”, titrează sursa citată.

Meciul Udinese – Fiorentina, care trebuia să se dispute azi, de la ora 16:00, a fost amânat. De asemenea, acelaşi lucru s-a întâmplat cu partida Genoa – Cagliari, care trebuia să înceapă la 13:30, şi există zvonuri că întreaga etapă din Serie A ar urma să fie reprogramată din cauza teribilului eveniment.

digisport.ro

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …