Tuesday , April 16 2024

Veste proasta pentru Mutu. Nu e convocat nici la nationala, nici la Ajaccio

mutu

Antrenorul Christian Bracconi nu l-a convocat pe atacantul Adrian Mutu pentru primul său meci ca interimar al echipei Ajaccio, cu Toulouse, programat sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00. Internaţionalul român nu a fost convocat nici pentru barajul GRECIA-ROMÂNIA de la CM 2014, de pe 15 noiembrie.

Nici fundaşul Ştefan Popescu nu este în lot, însă a revenit după o pauză de trei luni atacantul brazilian Eduardo, informează l’Equipe.

Lotul convocat de Bracconi este următorul: Ochoa, Sissoko – Hengbart, Bonnart, Perozo, Tonucci, Zubar, Dielna – Pedretti, Pierazzi, Lasne, Mostefa, André, Gonçalves, Tallo – Oliech, Belghazouani, Eduardo.

Directorul academiei de tineret a clubului AC Ajaccio, Christian Bracconi, a fost numit, luni, la conducerea interimară a echipei, după demiterea italianului Fabrizio Ravanelli. Bracconi se va afla la conducerea tehnică cel puţin până la pauza de iarnă, care începe la 23 decembrie, a anunţat preşedintele Alain Orsoni.

Tehnicianul echipei Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, a fost demis după înfrângerea înregistrată, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa grupării Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei.

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …