Friday , April 19 2024

Veste CUMPLITĂ pentru Adrian Mutu

mutu

“Chelsea nu renunţă la despăgubiri în cazul Mutu”, a anunţat, care a precizat că gruparea londoneză va ajunge în această săptămână în faţa unui comitet FIFA în căutarea dreptăţii în “cazul cocaina”.

Agenţia de presă aminteşte că Tribunalul Elveţian l-a obligat pe Adrian Mutu să plătească despăgubiri în valoare de 17,2 milioane de euro, dar până acum nici un ban nu a fost achitat.

“Acum, Chelsea încearcă să le tragă la răspundere pe Juventus şi Livorno pentru că l-au transferat pe Adrian Mutu fără să plătească vreun ban”, notează AFP.

“Chelsea o va duce pe Juventus în faţa unui comitet FIFA în această săptămână în încercarea de a obţine compensaţii de la Adrian Mutu.

Atacantul român a fost concediat de clubul de pe Stamford Bridge în 2004, după ce a fost depistat pozitiv pentru cocaină, iar Chelsea încearcă de atunci să obţină compensaţii pentru banii pierduţi în urma transferului său.

După ce a fost dat afară, Mutu a fost suspendat şapte luni, după care a semnat cu Juventus, via un alt club italian, Livorno, care a acţionat ca intermediar în această afacere.

Iniţial a ajuns la Chelsea pentru 15,8 milioane de lire, de la Parma, în timp ce Juventus l-a vândut ulterior la Fiorentina.

Camera de arbitraj sportiv a FIFA va face audieri în acest caz în această săptămână, la Zurich, în timp ce Chelsea a luat deja măsuri legale pentru confiscarea a trei proprietăţi cumpărate de Mutu în Miami, ce valorează câteva milioane de lire”, se arată în ştirea publicată astăzi de AFP.

“Ne exercităm toate drepturile legale pentru a recupera sumele ce ne sunt datorate şi nu ne vom opri”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Chelsea.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …