Saturday , December 3 2022

Veste CUMPLITĂ pentru Adrian Mutu

mutu

“Chelsea nu renunţă la despăgubiri în cazul Mutu”, a anunţat, care a precizat că gruparea londoneză va ajunge în această săptămână în faţa unui comitet FIFA în căutarea dreptăţii în “cazul cocaina”.

Agenţia de presă aminteşte că Tribunalul Elveţian l-a obligat pe Adrian Mutu să plătească despăgubiri în valoare de 17,2 milioane de euro, dar până acum nici un ban nu a fost achitat.

“Acum, Chelsea încearcă să le tragă la răspundere pe Juventus şi Livorno pentru că l-au transferat pe Adrian Mutu fără să plătească vreun ban”, notează AFP.

“Chelsea o va duce pe Juventus în faţa unui comitet FIFA în această săptămână în încercarea de a obţine compensaţii de la Adrian Mutu.

Atacantul român a fost concediat de clubul de pe Stamford Bridge în 2004, după ce a fost depistat pozitiv pentru cocaină, iar Chelsea încearcă de atunci să obţină compensaţii pentru banii pierduţi în urma transferului său.

După ce a fost dat afară, Mutu a fost suspendat şapte luni, după care a semnat cu Juventus, via un alt club italian, Livorno, care a acţionat ca intermediar în această afacere.

Iniţial a ajuns la Chelsea pentru 15,8 milioane de lire, de la Parma, în timp ce Juventus l-a vândut ulterior la Fiorentina.

Camera de arbitraj sportiv a FIFA va face audieri în acest caz în această săptămână, la Zurich, în timp ce Chelsea a luat deja măsuri legale pentru confiscarea a trei proprietăţi cumpărate de Mutu în Miami, ce valorează câteva milioane de lire”, se arată în ştirea publicată astăzi de AFP.

“Ne exercităm toate drepturile legale pentru a recupera sumele ce ne sunt datorate şi nu ne vom opri”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Chelsea.

Vezi si

Echipele calificate și programul optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Coreea de Sud și Elveția au completat vineri seara ultimele două locuri vacante în optimile …