Thursday , December 8 2022

Veste buna de la ROLAND GARROS! Ioana Ducu și Loredana Roșca au câștigat TITLUL la dublu,la junioare

ducu-rosca

Jucătoarele Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca au câştigat, sâmbătă, proba de dublu junioare din cadrul turneului de la Roland Garros, informează AFP.

Ducu şi Roşca au învins în finală, cu scorul de 6-1, 5-7, 11-9, după o oră şi opt minute de joc, perechea Catherine Cartan Bellis / Marketa Vondrusova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 7.

Jucătoarea Ioana Ducu a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat alături de Loredana Roşca proba de dublu junioare de la Roland Garros, că speră ca şi Simona Halep, care va juca de la ora 16.00 finala de simplu senioare, să fie învingătoare, informează dolce-sport.ro.
“E foarte bine că ne-am completat și ne-am înțeles. Nu prea mai avem loc de trofee, dar e munca noastră și ne facem loc. Sperăm că și Simona va avea același rezultat ca și noi. Suntem foarte mândre. Cred în Simona. Presiunea ar trebui să fie la Șarapova, că a bătut la Madrid. O să încep să joc la senioare și am încheiat foarte frumos junioratul”, a spus Ioana Ducu.

Loredana Roşca speră ca anul viitor să joace calificările la senioare la Roland Garros. “În super tie-break, când am revenit, a fost momentul cheie. A fost bine că ne-am ținut tare în tie-break. La anul sperăm să jucăm și noi calificări aici, la Roland Garros, la senioare. E un ajutor pentru noi să vedem românce cum joacă în turneele mari”, a afirmat ea.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, îşi vor disputa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, astăzi, de la ora 16.00, pe arena centrală Philippe Chatrier.

 

 

Vezi si

Luis Enrique a fost demis din postul de selecționer al Spaniei. Cine îi ia locul

Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat, joi, demiterea lui Luis Enrique din funcția de selecționer …