Thursday , March 28 2024

Verdictul unui expert: Iata de ce a batut-o Halep atat de clar pe Serena Williams

halep1

Simona Halep a reusit una dintre surprizele anului in tenisul feminin prin victoria categorica pe care a obtinut-o, miercuri, in fata Serenei Williams.

Reputatul antrenor Nigel Sears a comentat succesul romancei, oferind o explicatie pentru care victoria a fost atat de facila.

“Serena a parut emotionata. Nu reusea sa serveasca nimic, iar apoi comitea greseala dupa greseala. Bineinteles ca nu a fost fericita, iar apoi a cazut total. Dar, sa nu uitam, Halep a fost minunata!”, a spus Sears.

“A fost incredibil, extraordinar! Simona Halep a avut o evolutie minunata. Simona Halep a facut exact ce trebuia sa faca si nu i-a dat nicio sansa Serenei Williams. Diferenta s-a facut la greselile nefortate. Simona a ranit-o grav de tot pe Serena”, a continuat acesta.

Simona Halep a obtinut o victorie magnifica in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, intr-un meci din grupa rosie ce a avut o desfasurare extraordinare.

A fost cea mai importanta victorie din cariera Simonei Halep, care a luat astfel o optiune serioasa pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor.

Dupa doua meciuri, Halep conduce in grupa rosie, cu doua victorii din tot atatea meciuri.

In ultima runda din grupa rosie, Simona Halep o va intalni pe Ana Ivanovici, iar Serena Williams se va duela cu Eugenie Bouchard. Data nu a fost stabilita deocamdata.

Aceasta a fost prima victorie pe care Simona Halep a obtinut-o din patru meciuri.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …