Thursday , April 25 2024

VERDICT: Chelsea ii confisca lui Mutu casele din America

Una din casele pe care Mutu le detine in Miami (foto: libertatea.ro)

Tribunalul Districtului de Sud din Florida a respins apelul înaintat de Adrian Mutu ca urmare a deciziei TAS şi a Curţii Federale din Elveţia, prin care fotbalistul a fost obligat să plătească despăgubiri de 17 milioane de euro către gruparea engleză Chelsea Londra.

Adrian Mutu a pierdut şi ultima cale de atac în disputa cu Chelsea, care a cerut sechestru pe proprietăţile pe care “Briliantul” le deţine în SUA, mai precis în Florida, în condiţiile în care fotbalistul nu deţine suma solicitată în conturi bancare.

Mutu a susţinut că  renunţarea la proprietăţile din America reprezintă o încălcare a drepturilor sale. Judecătorul a respins însă apelul lui Mutu.

“TAS a luat decizia corectă, Mutu şi-a încălcat contractul după ce clubul plătise o sumă substanţială pentru transferul său. A încălcat clauzele din contract şi acum trebuie să plateasca amenda”, a motivat judecatorul Federico Moreno.

Ce proprietăţi au Adrian Mutu şi sotia sa, Consuelo, la Miami:

– o casă cu patru dormitoare, cu o suprafaţă de 508 mp, construită în 2006, cumparată în 2008 pentru 2,6 milioane de dolari.
– o casă cu trei dormitoare, cu o suprafaţă de 434 mp, construită în 1951, achiziţionată în 2007 pentru 1,4 milioane de euro.
– un apartament cu două dormitoare, cu o suprafaţă de 188 mp,  achiziţionat în 2006 cu 975.000 dolari.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …