Thursday , April 25 2024

UTA Arad vine pe Areni în play-off-ul Cupei României

Sorții au decis! Foresta va întâlni în play-off-ul Cupei României prim-divizionara UTA Arad. Meciul va avea loc în perioada 27-29 septembrie, pe stadionul Areni, la o oră ce urmează să fie anunțată ulterior de către FRF.

“Întâlnim o echipă de Liga I, o echipă de mare tradiție cu o istorie importantă, dar cred că va fi un spectacol frumos. Noi fiind outsideri, vom încerca să aliniem un prim 11 care să fie apt din toate punctele de vedere la ora jocului și să dea totul pe teren. Avem șansa noastră și vom juca până la capăt”, a declarat antrenorul Forestei, Dorin Goian.

“Cupa României este foarte importantă, este un obiectiv de-al meu și al băieților. Respectăm Foresta Suceava, dar trebuie să avansăm în turul următor, mai ales că întâlnim o echipă de eșalon inferior. S-a văzut și în edițiile precedente, Cupa este o competiție a surprizelor și pentru asta trebuie să fim foarte atenți. Foresta este o echipă o tânără, peste care Dorin Goian și-a pus amprenta, o echipă entuziastă și pe care o vom aborda cu maximă seriozitate. Să sperăm că nu se vor mai întâmpla să le numim accidentele din sezoanele precedente, sper că s-au tras învățămintele necesare și că, încă o data, s-a demonstrat că dacă nu ești pregătit mental la asemenea meciuri, poți fi eliminat foarte ușor. Din punct de vedere al primului 11, e clar că trebuie să alcătuim două echipe competitive pentru că în câteva zile vom avea două meciuri foarte importante, ambele în deplasare, cu distanțe lungi, în care vrem să ne atingem obiectivele”, a precizat antrenorul celor de la UTA, Ilie Poenaru.

Programul meciurilor din play-off:

Foresta Suceava – UTA Arad

CSM Reșița – CS Mioveni

Ripensia Timișoara – FCU Craiova

Steaua București – Chindia Târgoviște

Concordia Chiajna – Universitatea Cluj

CS Afumați – Rapid București

FC Brașov – FC Hermannstadt

CS Şelimbăr – Petrolul Ploiești

CS Ocna Mureș – CSM Slatina

CSC Dumbrăvița – Politehnica Iași

CSM Alexandria – FK Miercurea Ciuc

Viitorul Târgu Jiu – Dinamo București

Jiul Petroșani – Oțelul Galați

Gloria Bistrița – Unirea Slobozia

Şoimii Lipova – Gloria Buzău

Axiopolis Cernavodă – Minaur Baia Mare

Foresta a ajuns până în această fază a competiției după ce a eliminat pe parcurs formațiile șomuz Fălticeni și Dante Botoșani, în vreme ce UTA Arad debutează în Cupa României din postura de ocupată a locului 11 în sezonul trecut al Ligii I. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …