Saturday , April 20 2024

US Open intenționează să meargă înainte conform planului. Întrebarea e: cu ce jucători?

US Open va avea loc la datele programate inițial, 31 august – 13 septembrie. Dar nimeni nu știe cu ce jucători. După semnele pe care le dau sportivii acum, lista celor care nu vor dori să joace poate fi foarte mare, scrie treizecizero.ro.

USTA (Federația Americană de Tenis), organizatoarea US Open, intenționează să organizeze ediția 2020 a US Open la datele stabilite în calendar, între 31 august – 13 septembrie – conform NY Times și ESPN. NY Times citează patru surse oficiale din cadrul USTA.

Planul USTA, despre care am mai scris aici, așteaptă acum confirmarea oficială a guvernului american, așteptată să vină în această săptămână. După ce confirmarea va veni, se va întâmpla și anunțul oficial, care va certifica organizarea US Open. Firește, desfășurarea propriu-zisă a turneului va depinde, în ultimă instanță, de realitățile de la momentul aproprierii startului; factori precum evoluția pandemiei la nivel global sau restricțiile de călătorie putând influența organizarea.

Sunt patru detalii importante care țin de modul în care urmează să decurgă turneul.

Primul, turneul se va desfășura fără spectatori. Al doilea, tablourile de calificări urmează să fie anulate, pentru a limita pe cât de mult posibil numărul de persoane prezente la turneu. Însă USTA plănuiește să ofere, sub formă de compensații, câte două milioane de dolari pentru sportivii de pe cele două tablouri de simplu care vor fi afectați în mod direct de absența calificărilor.

Continuarea pe treizecizero.ro

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …