Sunday , May 12 2024

Universitatea – Pandurii, batalia pentru locul 4

N cele doua forma]ii se `nt=lnesc m=ine, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala LPS din Suceava, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XVI-a a Ligii Na]ionale [i `n care miza este locul 4 `n clasament n “chiar dac\ ne a[teapt\ un joc greu, sper s\ câ[tig\m pentru c\ avem mare nevoie de puncte”, a anun]at c\pitanul sucevean Adrian Chiru], care este a[teptat s\ revin\ pe teren dup\ o pauz\ de aproximativ o lun\

Universitatea prime[te m=ine, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala Liceului cu Program Sportiv, vizita grup\rii Pandurii T=rgu Jiu, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XVI-a a Ligii Na]ionale.
Miza jocului este una cu arom\ de cupe europene, c=[tig\toarea confrunt\rii directe de m=ine urm=nd s\ se `nscrie cu prima [ansa la ocuparea locului 4 `n clasamentul final al campionatului [i implicit la calificarea `n viitoarea edi]ie a Cupei Challenge.
~nvin[i `n meciul tur de la T=rgu Jiu la o diferen]\ de trei goluri, handbali[tii suceveni se a[teapt\ “la un joc mai dificil ca niciodat\” `n compania gorjenilor. “Sâmb\t\ ar putea fi un meci mai dificil ca niciodat\, pentru ca c\ Pandurii au o echip\ extrem de bun\ [i sunt bine acoperi]i pe posturi”, a spus extrema Adi Mitrea, la conferin]a de pres\ premerg\toare jocului.
La r=ndul s\u, portarul Iulian Andrei admite c\ Universitatea nu va avea o misiune facil\ `n `ncercarea de a c=[tiga cele dou\ puncte puse la b\t\ie, dar sper\ la o victorie care s\ refac\ moralul taberei sucevene dup\ e[ecul de runda trecuta de la Satu Mare. “Va fi un meci extrem de greu. Noi avem moralul afectat dup\ înfrângerea de la Satu Mare [i de aceea ne dorim s\ `nvingem, pentru c\ o victorie ne-ar ridica starea de spirit `naintea jocului de la Bac\u. Ne a[teapt\ o perioad\ foarte grea, cu meciuri foarte puternice pe care va trebui s\ le câ[tig\m pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat goalkeeperul sucevean.
Antrenorul Leonard Bibirig se confrunt\ `naintea partidei cu Pandurii cu trei probleme medicale `n cadrul lotului de juc\tori, {old\nescu, }u]u [i Chirut nereu[ind s\ se antreneze la capacitate maxim\ din pricina unor accident\ri. Revenit `n circuit dup\ o pauz\ de aproximativ o lun\ de zile, c\pitanul “studen]ilor” spune c\ este ner\bd\tor s\ puna um\rul la victoria Universit\]ii. “Am început de luni antrenamentele, m\ simt mult mai bine [i sper s\ dau tot ce pot at=t c=t voi putea juca `n meciul cu Pandurii. Chiar dac\ ne a[teapt\ un joc greu, sper s\ câ[tig\m pentru c\ avem mare nevoie de puncte”, a m\rturisit Adrian Chiru].
De partea cealalt\, Pandurii au anun]at prin vocea antrenorului Liviu Andrie[ c\ vin la Suceava cu g=ndul la o victorie care s\ salte echipa gorjean\ pe locul 4 al clasamentului. “Trebuie s\ abord\m jocul de la Suceava la victorie pentru c\ avem de recuperat cele dou\ puncte pierdute `n meciul de acas\ cu CSM Bucure[ti. Vom `ncerca s\ ne mobiliz\m, s\ dam tot ce avem mai bun pentru c\ o victorie ne-ar propulsa pe locul 4 al clasamentului”, a spus Liviu Andrei, care va conta `n partida de m=ine [i pe serviciile pivotului Dan Ilie[, plecat de la Universitatea `n pauza dintre tur [i retur.
Meciul dintre Universitatea Suceava [i Pandurii T=rgu Jiu va fi condus de brigada bucure[teana de arbitrii  Blas – Ghiorghi[or. ~n turul campionatului, gorjenii s-au impus `n propriul fief, `n fa]a trupei lui Leonard Bibirig, cu scorul de 26-23. (D\nu] CHIDOVE})

N Etapa a XVI-a:

Miercuri:
HC Cara[ Severin – Politehnica Timi[oara 31-29
{tiinta Bac\u – CSM Satu Mare 31-26
Ast\zi:
CSM Bucure[ti – Minaur Baia Mare
Steaua Bucure[ti – “U” Transilvania Cluj
M=ine:
Universitatea Suceava – Pandurii T=rgu Jiu
HCM Constan]a – HC Odorhei
Luni:
CSM Oradea – Dinamo Bra[ov

Vezi si

VIDEO. FCSB a primit trofeul de campioană pe Arena Națională, după 9 ani

FCSB a sărbătorit, sâmbătă, pe Arena Națională, după meciul pierdut cu CFR Cluj (0-1), primul …