Friday , April 19 2024

Universitatea II a debutat cu stangul in noul sezon

Universitatea II a debutat cu o `nfr=ngere `n noul sezon al Diviziei A la handbal masculin. ~n runda inaugural\ a campionatului, echipa sucevean\ a fost `nvins\ s=mb\t\, cu scorul de 23-28 (7-13), pe terenul forma]iei HC Vaslui. “Studen]ii mici” au marcat prin: Vele – 9 goluri, Bahan – 4 goluri, Dumitra[ – 3 goluri, Bejan – 3 goluri, Petrea – 2 goluri [i Camilar – 2 goluri. Portarul Andrei Dr\ghici a fost singurul de la prima echip\ trimis s\ evolueze sub comanda lui R\zvan Bernicu.

“Am intrat pu]in timora]i `n joc, `ntruc=t pentru mul]i dintre juc\torii no[trii, acesta a fost primul meci la acest nivel. Dup\ pauz\ am reu[it s\ echilibram jocul, dar avantajul de [ase goluri luat de vasluieni `n prima repriz\ a fost greu de remontat. Pe alocuri `ns\, pot spune ca evolu]ia noastr\ a fost `mbucur\toare“ a spus antrenorul R\zvan Bernicu, dup\ e[ecul de la Vaslui.

~n celelelate dou\ meciuri din prima etap\ a Seriei A, Universitatea Gala]i a surclasat pe LPS Piatra Neam] cu scorul de 40-19, `n timp ce Politehnica Ia[i a `nvins pe teren propriu forma]ia {tiinta II Bac\u cu scorul de 28-20. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …