Wednesday , March 29 2023

Universitatea II a debutat cu stangul in noul sezon

Universitatea II a debutat cu o `nfr=ngere `n noul sezon al Diviziei A la handbal masculin. ~n runda inaugural\ a campionatului, echipa sucevean\ a fost `nvins\ s=mb\t\, cu scorul de 23-28 (7-13), pe terenul forma]iei HC Vaslui. “Studen]ii mici” au marcat prin: Vele – 9 goluri, Bahan – 4 goluri, Dumitra[ – 3 goluri, Bejan – 3 goluri, Petrea – 2 goluri [i Camilar – 2 goluri. Portarul Andrei Dr\ghici a fost singurul de la prima echip\ trimis s\ evolueze sub comanda lui R\zvan Bernicu.

“Am intrat pu]in timora]i `n joc, `ntruc=t pentru mul]i dintre juc\torii no[trii, acesta a fost primul meci la acest nivel. Dup\ pauz\ am reu[it s\ echilibram jocul, dar avantajul de [ase goluri luat de vasluieni `n prima repriz\ a fost greu de remontat. Pe alocuri `ns\, pot spune ca evolu]ia noastr\ a fost `mbucur\toare“ a spus antrenorul R\zvan Bernicu, dup\ e[ecul de la Vaslui.

~n celelelate dou\ meciuri din prima etap\ a Seriei A, Universitatea Gala]i a surclasat pe LPS Piatra Neam] cu scorul de 40-19, `n timp ce Politehnica Ia[i a `nvins pe teren propriu forma]ia {tiinta II Bac\u cu scorul de 28-20. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava se întâlnesc în prima etapă din noul sezon al Diviziei Naționale

Primul derby al rugbyului sucevean se joacă duminică, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului …