Monday , November 29 2021

Universitatea Craiova s-a retras din campionat

craiova-maxima

Fotbalul românesc a pierdut încă o echipă de tradiţie. Universitatea Craiova s-a retras din Liga a II-a. Adrian Mititelu dă vina pe justiţie şi pe rivalii de la CSU.

Universitatea Craiova a dispărut din nou de pe harta fotbalului românesc. Adrian Mititelu nu mai poate susţine echipa în liga secundă. Finanţatorul oltenilor consideră că problemele Universităţii provin dintr-o complicitate între justiţie şi conducerea rivalei CSU Craiova.

„Nu pot să desfășor o activitate din fotbal pe terenuri preistorice. Nu poți să faci față cu o echipă de fotbal care este în permanență hăituită”, a spus Adrian Mititelu.

Mititelu le-a transmis jucătorilor că vor rămâne sub contract cu clubul şi că din sezonul viitor vor evolua în Liga a III-a.

„Din punct de vedere juridic punem punct activității și sperăm că din vară totul se va lămuri juridic și că statul… sperăm să reluăm de la anul activitatea”, a adăugat Mititelu.

Universitatea Craiova ocupă în acest moment locul 10 în Liga a II-a şi avea şanse minime să prindă play-off-ul pentru promovarea în primul eşalon.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a consolidat locul pe podium

Echipa condusă de Ionuț Plămadă s-a impus, cu scorul de 2-1, în meciul disputat sâmbătă, …