Thursday , March 28 2024

Unirea Urziceni, bulversata din cauza demisiei lui Mihai Stoica

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, dup\ înfrângerea din meciul din deplasare cu FCM Târgu Mure[, scor 1-0, c\ nimeni de la gruparea ialomi]ean\ nu s-a putut concentra înaintea partidei din cauza demisiei lui Mihai Stoica, a restan]elor financiare [i a incertitudinii.
“Echipa a fost nervoas\, nimeni nu s-a putut concentra. Nu m-a surprins FCM, pentru c\ a venit s\ lupte. Unirea a început partida cu ceva ocazii, dar nu a marcat în prima repriz\, dup\ care pentru noi a devenit din ce în ce mai dificil. În repriza a doua gazdele au marcat dup\ un corner, s-a luat [i un ro[u. Nimeni nu s-a putut concentra înaintea meciului din cauza demisie lui Mihai Stoica, a restan]elor financiare [i pentru c\ nu se [tie ce va fi mâine. Echipa nu a mai fost relaxat\, a început s\ fie nervoas\ [i atunci [i norocul se fere[te de tine. Nimeni nu e concentrat la fotbal în momentul \sta [i trebuie s\ vedem ce e de f\cut pentru s\ sunt probleme mari. Avem juc\tori speciali, o echip\ special\, dar situa]ia e dificil\ chiar [i pentru noi, chiar dac\ se va rezolva ceva la club va fi din ce în ce mai târziu [i e p\cat”, a spus Levi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Roni Levi a precizat c\ atmosfera este foarte proast\ printre juc\tori. “Un juc\tor minunat [i profesionist ca Maftei a devenit nervos”, a ad\ugat el.
Tehnicianul a spus c\ va lua o decizie în privin]a situa]iei sale dup\ o discu]ie cu patronul Unirii Urziceni. “În aceast\ s\pt\mân\ avem o întânire cu patronul s\ vedem ce e de f\cut, apoi voi lua o decizie în ceea ce m\ prive[te”, a afirmat Roni Levi.
Managerul general al vicecampioanei României Unirea Urziceni, Mihai Stoica, [i-a anun]at plecarea de la gruparea ialomi]ean\, vineri sear\, pe blog-ul personal, precizând c\ tocmai [i-a încheiat “cel mai frumos capitol al carierei”.
Mihai Stoica a ocupat func]ia de manager general al clubului Unirea Urziceni de trei ani, el mai fiind în func]ii de conducere în fotbalul românesc la Steaua [i O]elul Gala]i.
A doua zi dup\ anun]ul demisiei lui Stoica, Unirea Urziceni a fost învins\, în deplasare, cu scorul de 1-0, de FCM Târgu Mure[, în etapa a III-a a Ligii I.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …