Friday , April 19 2024

Un titular se retrage de la nationala dupa meciul cu Olanda

Gabriel Tamaș, fundașul lui West Bromwich Albion, este decis să nu mai vină la lot după partida cu Olanda, de marți, de la Amsterdam. Surse apropiate fotbalistului susţin că acesta este deranjat de faptul că e criticat pentru prestațiile sale la națională din aceste preliminarii, când a fost pus de selecționer să joace în banda dreaptă.

“Sunt supărat. Cred că nu mai vin după meciul ăsta, prea multe critici, nu e normal așa.”, s-ar fi plâns Tamaș unui prieten, după jocul de vineri, cu Ungaria, de la Budapesta, anunţă Digi Sport.

În vârstă de 29 de ani, Tamaș a strâns 62 de selecții la națională, pentru care a și marcat trei goluri. În aceste preliminarii, începând de la partida cu Turcia, de la Istanbul, a fost folosit fundaș dreapta de Victor Pițurcă.

Tamaș e nemulțumit și că Pițurcă nu l-a apărat în fața criticilor, considerând că el a făcut sacrificii acceptând să joace în bandă, dar nu s-a simțit acoperit de selecționer atunci când evoluțiile sale n-au fost apreciate de presă sau oameni din fotbalul românesc.

OLANDA-ROMANIA se joacă marţi, 26 martie, de la ora 21:30, pe ArenA din Amsterdam, în Grupa D din preliminariile CM 2014.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …