Saturday , April 20 2024

Un român pe lista Barcelonei! Presa spaniola: “Atenţie la acest nume! E ca Messi: când el atinge mingea, echipa se mişcă altfel”

Barcelona pregăteşte sezonul viitor, iar din planurile catalanilor face parte şi un român. Cel puţin asta anunţa presa iberică în urmă cu câteva luni. Stelistul Vlad Chiricheş este unul dintre jucătorii care au impresionat în acest sezon european şi marile cluburi ale Europei sunt pe urmele sale, scrie prosport.ro.

După ce s-a scris despre posibilul interes al catalanilor pentru Chiricheş, cei de la eumd.es (blog dedicat în totalitate clubului catalan) au întocmit un raport detaliat despre român şi au concluzionat că acesta are toate calităţile necesare pentru a evolua pe Camp Nou.

“Atenţie la acest nume. Joacă la o echipă ‘ascunsă’, care a evoluat în Europa League, la Steaua Bucureşti. Dacă ar fi să-l caracterizăm pe Vlad Chiricheş în trei cuvinte acelea ar fi echilibrat, calm şi tehnic. Nu neapărat în această ordine.  Când el atinge mingea, echipa se mişcă altfel. Similar cu ce face Messi la Barcelona. Stilul său de joc s-ar plia perfect pe ce întâmplă la Barca. Chiricheş este bine construit din punct de vedere fizic, are toate calităţile pentru a supravieţui în apărare. Este foarte puternic, dar în acelaşi timp şi agil. Defensiv, aminteşte de Chygrynskiy”, notează sursa citată.

AC Milan, Real Madrid, Inter Milano, Zenit sau Manchester City sunt echipele uriaşe din Europa care s-au interesat mai mult sau mai puţin insistent de fundaşul central.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …