Saturday , April 20 2024

Un roman din SUA negociaza preluarea Rapidului

rapid

Rapidul este pe punctul de a-si schimba inca o data conducerea, un om de afaceri stabilit in SUA discutand posibilitatea de a prelua echipa.

Ovidiu Ene, un intreprinzator stabilit peste Ocean in urma cu 14 ani, a fost contactat de actualii actionari ai giulestenilor, acestia propunandu-i sa preia echipa.

“Da, este adevarat, am discutat cu domnul Zamfir posibilitatea sa devin actionar la Rapid, sa investesc o suma de bani. Dar nu este, inca, nimic pus la punct, nu este nimic stabilit. Vreau sa vad actele, sa aflu adevarata situatie a clubului, sa vad cum ne organizam. Voi incerca sa ajut cum pot, nu putem lasa Rapidul sa moara. Zamfir chiar trebuia sa vina in SUA sa ne intalnim, sa discutam, dar nu a mai ajuns”, a spus Ovidiu Ene pentru Fanatik.

Interesant este faptul ca omul de afaceri a pus bazele unei formatii de amatori in SUA care se numeste… Rapid Las Vegas!

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au preluat Rapidul de la George Copos in vara acestui an, insa cei doi nu au banii necesari sustinerii clubului, asa ca sunt gata sa-l vanda.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …