Friday , April 19 2024

Un renumit jurnalist de tenis, despre Simona Halep: Gata, s-a terminat! Nimeni nu mai crede!

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din lumea tenisului a vorbit in termeni duri dupa eliminarea Simonei Halep in primul tur de la Australian Open.

halep

Jurnalistul Ben Rothenberg, de la publicatia New York Times, sustine ca a ajuns la concluzia ca Simona Halep nu va reusi niciodata sa castige un turneu de Grand Slam.

Rothenberg a mentionat ca a discutat cu mai multi specialisti din lumea tenisului si acestia i-ar impartasi parerea.

“Simona nu are mentalitatea de terminator precum cea a jucatoarelor din Rusia. Toata lumea spune ca nu va castiga un Grand Slam. Gata, s-a terminat. Iar daca, totusi, o va face va fi ceva accidental, intamplator. Va fi precum Pennetta, ceva la care nimeni nu s-a asteptat. Eu chiar nu cred ca va castiga vreodata un Grand Slam. Am vorbit cu multi oameni, nimeni nu mai crede! Nu spun ca este slaba, doar ca nu are consistenta necesara pentru lua vreodata un Grand Slam”, a spus Ben Rothenberg in emisiunea No Challenges Remaining.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur de la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de chinezoaica Shuai Zhang, scor 6-4, 6-3.

Pentru ocupanta locului 133 in clasamentul WTA a fost prima victorie la un turneu de Grand Slam din 15 incercari.

Simona ramane cu un cec in valoare de 24.000 de dolari dupa eliminarea din Australia.

Pentru sportiva noastra urmeaza o vacanta de cateva zile, urmand ca apoi sa participe la meciurile de Fed Cup, Romania – Cehia, de la Cluj, pe 6 si 7 februarie.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

2 comments

  1. Omul bolnav, sta acasa in concediul medical pentru a se reface, nu umbla cu farafaslacuri pe cateva continente. Se semte obosita, are probleme cu sanatatea ,sa-si ia un time-out prelungit si apoi sa revina. A fost sfatul lui Ilie Nastase, care nu este un oaresicine.

  2. ,asa este , maximul la atins , s-a invatat cu prezentarile pe la diverse manifestatii, pregatirea ei fizica si tactica e tot mai slaba. Zice ea ca a fost foarte bolnava si toata ziua se plimba Bucuresti si Constanta , pe urma turna gogosi cu presupusa boala a ei.