Thursday , March 28 2024

Un nou scandal in tenis: Irina Begu ar fi fost facuta “tiganca nenorocita” de Caroline Garcia

begu

Irina-Camelia Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Charleston, SUA, dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 7-6(3). Desfasurarea partidei nu i-a convenit sportivei din Franta, aceasta fiind acuzata ca ar fi numit-o pe Irina “tiganca nenorocita”.

La scorul de 5-5, in setul decisiv, Caroline ar fi vorbit in directia staff-ului sau, cuvintele sale fiind captate de microfoanele de fond.

Conform tennisforum.com si bolamarela.pt, Caroline ar fi rostit cuvinte urate la adresa adversarei sale: “Pierd in fata acestei tiganci nenorocite, o sa vezi” (“Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir” / “I successfully lose against this gypsy bitch, you’ll see”).

Dupa doua ore si 46 de minute, Irina s-a impus in trei seturi. A fost a treia intalnire dintre cele doua sportive, Begu conducand cu 2-1 la general.

Pentru accederea in turul secund al competitiei din Statele Unite ale Americii, Irina Begu va primi 30 de puncte WTA si un cec in valoare de 4.585 de dolari.

HotNews

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …

One comment

  1. Caroline Garcia, o spanioloaica imputita, pripasita cu vreo zece ani in urma in Republica franceza, isi permite sa faca caracterizari.FRT din bun simt , trebuie sa ceara excluderea gitanos Caroline Garcia, mare tiganca spaniola , pripasita prin La France.