Thursday , March 28 2024

Un nou episod in razboiul Reghecampf-Piturca. Vezi motivul conflictului

reghecampf

Războiul dintre Laurenţiu Regehcampf şi Victor Piţurcă a ajuns la un nou episod. Antrenorul Stelei a dat numele jucătorului care s-a întors cu 3 kg în plus după o selecţie, fapt de la care a şi pornit scandalul declaraţiilor cu selecţionerul României.

Laurenţiu Reghecanpf a spus că i s-a părut complet anormal modul cum Victor Pițurcă a intenționat să discute cu jucătorii Stelei pe care îi convoacă la națională, după ce selecționerul a vrut să le vorbească fotbaliștilor în absența celor de la club.

“Nu este normal că selecționerul naționalei să aibă o discuție cu jucătorii ca și cum noi nu existăm. Dacă sunt anumite probleme legate de echipa națională, să le rezolve când jucătorii vor ajunge acolo. Nu cred că este normal. Noi avem ceva de realizat la Steaua, el are ceva de realizat la națională. Dacă vor jucătorii noștri, să-i cheme, dacă nu, nu. Probabil am să cer sancționarea secunzilor lui Pițurcă, nu mi se pare normal ca ei sa intervină în această discuție.

Când a fost convocat, Raul Rusescu s-a întors cu trei kilograme în plus, pentru că nu a jucat niciun minut și nu s-a antrenat așa cum trebuia s-o facă. Nu este vorba doar de antrenorul Victor Pițurcă, are foarte multe probleme, și el și secunzii în loc să vorbească la televizor ar trebui să facă un program adevărat de pregătire.

Pițurcă s-a luat numai de Latovlevici, de Chiricheș nu s-a luat, pentru că îi este indispensabil. E stupid să te iei de jucători că se bucură, fiecare se bucură în felul său. Nu o să boicotăm echipa națională așa cum încearcă el să păcăleasca oamenii. El trebuie sa profite, să cheme cei mai buni jucători, iar noi suntem profesioniști și o facem în primul rând pentru noi. Nu îi punem pe fotbaliști să pacălească fotbalul”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …