Wednesday , October 4 2023

Un meci cât un sezon. Ceahlăul și Foresta joacă azi cu promovarea pe masă, la Piatra Neamț

Cele două formații se înfruntă astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul de sub Pietricica, în manșa secundă a finalei barajului pentru promovare. “Îmi pare rău că nu am marcat în meciul tur, dar nu dezarmăm. Mergem să câștigăm la Piatra Neamț. Sper să ne întoarcem cu o promovare”, a declarat antrenorul Dorin Goian. Suporterii suceveni au la dispoziție, gratuit, din partea Primăriei, 11 autocare pentru deplasarea la Piatra Neamț

Ceahlăul și Foresta se întâlnesc astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul din Piatra Neamț, într-un meci cu o miză enormă: promovarea în Liga a II-a.

Gruparea nemțeană va pleca doar cu avantajul terenului propriu, în condițiile în care manșa tur a finalei, disputată sâmbătă, pe Areni, s-a încheiat 0-0.

“Îmi pare rău că nu am marcat în meciul tur, dar nu dezarmăm. Mergem să câștigăm la Piatra Neamț. Avem jucători de calitate, care pot în orice moment să facă o fază, să dea o pasă, să marcheze. Sperăm să ne întoarcem cu o promovare”, a declarat antrenorul Forestei, Dorin Goian.

Acesta speră ca la Piatra Neamț să fie prezenți cât mai mulți suporteri suceveni: “Eu sper să fie cât mai mulți suporteri suceveni care să-și dorească să facă deplasarea la Piatra Neamț, pentru că e clar, avem nevoie de susținerea lor”.

Pentru această deplasare, primarul Ion Lungu a anunțat că municipalitatea va pune gratuit, la dispoziția fanilor suceveni, 11 autocare, cu o capacitate de peste 500 de locuri, care vor pleca spre Piatra Neamț, astăzi, de la ora 14.00, din parcarea de la Metro.

Meciul de sub Pietricica va fi arbitrat de o brigadă de Liga I, formată din centralul Adrian Cojocaru (Galați), ajutat la cele două tușe de Alexandru Filip (Constanța) și Florian Vișan (Galați).

Bookmakerii anticipează un meci echilibrat, în urma căruia s-ar putea ajunge inclusiv la loviturile de departajare. Foresta are o cotă de 2.60 pentru o victorie sub Pietricica, un succes al Ceahlăului este cotat cu 2.65, în timp ce o eventuală remiză la finalul celor 90 de minute regulamentare este cotată cu 3.00. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava și-a consolidat prima poziție în Campionatul Național U17

Grupa antrenată de Andrei Ițco a bifat a șasea victorie consecutivă: 6-1 cu LPS Iași …