Friday , April 26 2024

Un fotbalist de la Rădăuți a marcat în secunda 4 a meciului, unul din cele mai rapide goluri din istorie (VIDEO)

Radu Ungurianu a marcat unul din cele mai rapide goluri din istoria fotbalului mondial, în secunda patru!  S-a întâmplat sâmbătă  în meciul Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni, din Liga 3. Ungurianu a marcat direct de la centrul terenului, imediat după lovitura de începere. Totul a durat 4 secunde. Echipa antrenată de Florin Cristescu s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal. Bucovina Rădăuți a urcat pe primul loc după victoria din derby-ul cu Şomuz. Intr-un alt joc din etapa a IV-a a Ligii a III-a, Foresta a remizat la Vaslui, scor 0-0

Golul lui Ungurianu, marcat în secunda patru, este, probabil, cel mai rapid din istoria fotbalului din Romania.

” OFICIAL! Radu Ungurianu a marcat cel mai rapid gol din istoria fotbalului mondial, ieri în partida cu Șomuz Fălticeni!!! Recordul era deținut de Rafael Leao, care în decembrie 2020, a marcat după 6,17 secunde în meciul cu Sassuolo. Vă reamintim, Radu UNGURIANU a înscris ieri în secunda 4, cu un șut de la centrul terenului. Golul a fost marcat în poarta Șomuzului Fălticeni în DERBY-UL rundei a IV-a, a Ligii a III-a, Seria I!!!”, se arata pe pagina de Facebook a clubului  radautean.

Bucovina Rădăuți a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 2-0, într-un meci contând pentru etapa a IV-a.

Echipa antrenată de Florin Cristescu a deschis scorul în primul derby sucevean al sezonului încă din secunda 4, Radu Ungurianu marcând unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului cu un șut de la mijlocul terenului, imediat ce Stoian a pus mingea în joc la centru.

Şomuz a reacționat prompt, dar reluarea din careu a lui R. Ciobanu a fost resprinsă în bara transversală de portarul Butnariu, iar la contraatacul iscat Bejenar și-a lăsat echipa în 10, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault în postură de ultim apărător comis asupra lui Ionel Stoian.

Pe fondul unui joc fragmentat, presărat cu durități, cartonașe și intervenții ale staff-ului medical, formația rădăuțeană și-a dublat avantajul în minutul 35, când Stoian a preluat o minge la limita off-sideului și a marcat plasat pentru 2-0 la pauză.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă, Bucovina preferând să joace la conservarea rezultatului, astfel că puținele ocazii le-au aparținut lui Stroe, care a nimerit bara din colțul careului, și nou-intratului C. Coroamă, căruia Antonesei i-a refuzat golul, respingând mingea de pe linia porții.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Coajă, Sumanariu, Mateciuc, Chiseliță, Săhlean, Ungurianu, Chiseliță, Stroe, Plămadă, Stoian. Antrenor: Florin Cristescu. Pe parcurs au mai intrat: C. Coroamă, I. Coroamă și Dumea.

Şomuz Fălticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Sahru, Bejenar, Pitic, E. Ciobanu, Julei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Dănilă, Padovei, Cîrstean, Nistor și Străjeriu.

 Foresta a remizat alb la Vaslui

Într-un alt meci al etapei a IV-a, Foresta a remizat sâmbătă, pe terenul celor de la Sporting Vaslui, scor 0-0, “galben-verzii” urcând grație acestui punct pe locul 4 în clasamentul seriei.

Foresta Suceava: C. Mihăescu – Arnold, Makongo, Botezatu, Olowaseun, Netbai, M. Ilie, Chelari, Cimbru, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Pe parcurs au mai intrat: Chika, J. Ongenda și Samson.

Rezultatele etapei a IV-a:

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava: 3-4

Ceahlăul – Dante Botoșani: 0-1

CSM Bacău – Hușana Huși: 0-1

Sporting Vaslui – Foresta Suceava: 0-0

Bucovina Rădăuți – Şomuz Fălticeni: 2-0.

Runda viitoare programează meciurile Şomuz Fălticeni – Ceahlăul, Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți și Foresta – CSM Pașcani.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Sursa video / Facebook / Bucovina Rădăuți / Paulin Popescu

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …