Friday , April 19 2024

Un fost fotbalist în naţionala României a fost arestat în Spania. A fost în lot la CM 1994

Iulian Chiriţă, fost fotbalist al Rapidului şi component al lotului naţionalei României la turneul final al CM 1994, din SUA, a fost arestat zilele trecute, la Barcelona.

iulian chirita

 Iulian Chiriţă gestiona restaurantul El Garaje, din Barcelona. Potrivit gsp.ro, fostul fotbalist al Rapidului a fost arestat după o amplă percheziţie, autorităţile suspectându-l că este implicat în ilegalităţi cu cărţi de credit, alături de alţi emigranţi români.

Fostul atacant al Rapidului a fost reţinut şi e în continuare în arestul poliției, după ce autoritățile spaniole au efectuat o amplă percheziție acasă la familia Chiriţă.

Iulian Chiriţă are 48 de ani, iar între 1985 şi 1999, a strîns 262 de meciuri în prima ligă, cele mai multe, 132, în tricoul Rapidului, club pentru care a înscris 40 de goluri. A mai evoluat în Liga 1 la Dinamo Bucureşti, Flacăra Moreni, FC Braşov şi FC Argeş. Are 3 prezenţe în echipa naţională şi a fost cooptat de Anghel Iordănescu în lotul de 23 de jucători pe care România s-a bazat la CM 1994, din SUA, când tricolorii au atins faza sferturilor de finală.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …