Friday , March 29 2024

ULUITOR: Iata de ce Steaua risca depunctarea si retragerea licentei

ProSport a aflat că oficialii Stelei se confruntă cu mari probleme în tentativa acestora de a mai putea să-şi ţină juniorii la club, mai ales după ultimele evenimente. Baza de pregătire, echipele de juniori cu antrenori specilizaţi sunt condiţii obligatorii pentru obţinerea licenţei.

Miodrag Belodedici, fostă glorie a roş-albaştrilor şi actualmente director al departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, ştie de problemele cu care se confruntă Steaua şi crede că în curând se va alege praful de cel mai titrat club, dacă se va continua cu nepăsarea.

Chiar dacă este greu de crezut, oficialii roş-albaştrilor au ajuns într-o situaţie incredibilă cu juniorii lor. Din cauza faptului că nu mai au bază proprie de pregătire, “speranţele” Stelei au trăit în ultimele şase luni un adevărat calvar, chiar dacă şi echipa mare se confruntă cu probleme asemănătoare. Revenind însă la micuţii fotbalişti, trebuie spus că din relatările părinţilor acestor copii, pe Gigi Becali nu l-a mai interesat sub nicio formă ce se întâmplă la sectorul juvenil, pasând responsabilitatea lui Teia Sponte şi lui Valeriu Argăseală.

La sfârşitul anului trecut, părinţii juniorilor stelişti au luat cu asalt biroul preşedintelui roş-albaştrilor. Extrem de iritaţi, oamenii l-au ameninţat pe Argăseală că nu-şi vor mai lăsa copiii la acest club dacă nu se vor găsi urgent condiţii decente de pregătire. Disperat, oficialul le-a promis acestora că în momentul în care se vor relua antrenamentele toate grupele de copii se vor întoarce în Ghencea. Ieri, însă, juniorii Stelei s-au reunit în curtea liceului “Mircea Eliade”, deoarece nici măcar la baza Voinţa nu au mai fost lăsaţi să se antreneze, pentru că probabil nu s-a plătit.

Contactat ieri de ProSport, Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, a deplâns şi el soarta micuţilor sportivi. “Cunosc problemele juniorilor de la Steaua. De şase luni e această situaţie. Sincer, mă doare sufletul, dar ce pot eu să fac? Dacă se continuă aşa, atunci părerea mea e că în cinci -şase ani se va alege praful de tot”, a încheiat Belo.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …