Saturday , April 20 2024

Ultimele zile de înscrieri pentru Cupa Cartierelor

Pasionații de fotbal din Suceava se pot înscrie în competiție până miercuri, prin intermediul unui formular postat pe siteul GazetaSV.ro. Ediția a X-a a Cupa Cartierelor va avea loc în perioada 7-15 iulie, la Civica Sport Center

Cupa Cartierelor

Organizatorii au dat startul înscrie­rilor la Cupa Cartierelor, ediția a X-a a competiției care le readuce sucevenilor bucuria fotbalului din spatele blocurilor urmând să aibă loc în perioada 7-15 iulie, la Civica Sport Center din Scheia.

Pasionații sportului rege din Suceava se pot înscrie în competiție până miercuri, prin intermediul unui formular ­pos­tat pe siteul local de sport GazetaSV.ro.

Fiecare echipă se poate înscrie în concurs cu un lot de maximum 12 jucători (6 titulari + 6 rezerve), vârsta minimă de participare fiind de 14 ani. O formație poate miza pe cel mult 4 jucători din afara municipiului Suceava și va reprezenta cartierul din care are cei mai mulți componenți în lot. Conform regulamentului, nicio echipă nu își poate modifica sau completa lotul de jucători dupa data limită de 4 iulie sau în pauza dintre faza preliminariilor și turneul final.

Cupa Cartierelor 2018 este organizată cu sprijinul următorilor parteneri: Civica Sport Center, Dia-Film, www.GalbenVerde.ro, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”, NGGS Grupul de Securitate, Total Bet, ATU Bar, Pepenero. Obiectiv este partener media al competiției.

Lansată în urmă cu nouă ani de site-ul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizată la nivelul municipiului Suceava. La primele nouă ediții ale competiției au luat parte peste 3.500 de participanți, cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani.

Până acum, trofeul a fost cucerit de Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011, 2013, 2016 și 2017), Adistal Burdujeni (2012), Old Bucovina Burdujeni (2014 – profesioniști) și Rai Caffe Obcini (2014 – amatori), Galacticii Centru (2015). (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …