Saturday , April 20 2024

TVR a pierdut drepturile TV pentru EURO 2016. Unde vezi TURNEUL FINAL

euro 2016

TVR a pierdut licitaţia pentru drepturile de televizare ale Campionatului European de fotbal din 2016, care se va desfăşura în Franţa şi la care România are şanse foarte mari de calificare.

Dolce Sport va transmite exclusiv toate meciurile de la Campionatul European de fotbal din 2016. După ce şi-a asigurat, pentru următorii trei ani, drepturile TV pentru Champions League şi Europa League, competiţii care încep în toamna acestui an, Telekom a cumpărat acum şi drepturile TV pentru EURO 2016, care va avea loc anul viitor, în perioada 10 iunie – 10 iulie, în Franţa.

Din comunicatul redat integral mai jos reiese faptul că Dolce Sport va transmite în exclusivitate 28 din cele 51 de partide, restul de 23 urmând a fi “împărţite” cu un post cu acoperire naţională, cel mai probabil TVR.

Iată comunicatul emis de Telekom:

“Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa vor fi transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

Vara anului 2016 va fi una mult aşteptată de microbişti. Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întâlni la Campionatul European din Franţa (10 iunie – 10 iulie), unde şi Naţionala României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară. Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

În plus, clienţii Telekom Romania se vor bucura de o experienţă completă, multi-ecran, putând urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci şi pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile”.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …