Saturday , April 20 2024

Turneul de fotbal “Patru Regiuni pentru Europa” este gata de start

Cea de-a XVIII-a ediție a competiției va debuta mâine dimineață, pe stadionul Areni și va aduna la start tradiționalele selecționate ale regiunilor Suceava, Cernăuți, Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța). Selecționata suceveană va fi condusă de pe banca tehnică de Bogdan Pantea și Marius Lup. „Avem o generație de 2003 cu jucători foarte talentați și suntem încrezători că putem lupta pentru câștigarea trofeului”, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton 

Turneul internațional “Patru Regiuni pentru Europa” este gata de start. Cea de-a XVIII-a ediție a competiției va debuta mâine dimineață, pe stadionul Areni, și va aduna la start, conform tradiției, selecționatele din Suceava, Cernăuți, Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța).

Ca și anul trecut, se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, de două ori, marți și joi, pe parcursul unei singure reprize de 35 de minute.

Programul turneului:

Mâine:

ora 10.00: Suceava – Schwaben

ora 10.45: Cernăuți – Mayenne

ora 11.35: Suceava – Cernăuți

ora 12.20: Schwaben – Mayenne

ora 13.25: Mayenne – Suceava

ora 14.10: Cernăuți – Schwaben

Joi:

ora 09.30: Mayenne – Cernăuți

ora 10.15: Schwaben – Suceava

ora 11.05: Mayenne – Schwaben

ora 11.50: Cernăuți – Suceava

ora 12.55: Schwaben – Cernăuți

ora 13.40: Suceava – Mayenne

Antrenorii selecționatei sucevene, Bogdan Pantea și Marius Lup, au convocat 16 jucători pentru ediția din acest an a turneului, nouă de la ACS Juniorul Suceava și șapte de la LPS Suceava, este vorba de Sebastian Cozma, Alexandru Nistor, Denis Timoficiuc, Vasile Maganu, Ciprian Hostiuc, Sergiu Eremie, Ionică Popovici, Sandu Solcan, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc, Denis Solovăstru, Ştefan Socoliuc și Robert Ciornei. Marele absent din lotul sucevenilor este mijlocașul Sebastian Nechita, convocat în aceste zile la o acțiune a echipei naționale de juniori U17.

„Avem o generație de 2003 cu jucători foarte talentați și suntem încrezători că putem lupta pentru câști­garea trofeului”, a declarat pre­­­ședintele AJF Suceava, Ciprian Anton, cel care se afla pe banca selecționatei sucevene în 2011, când reprezentanta județului nostru a câștigat singurul său trofeu la Turneul “Patru Regiuni pentru Europa”.

Ediția din acest an a Turneului “Patru Regiuni pentru Europa” este organizată de Consiliul Județean Su­ceava, în parteneriat cu Primăria Mu­­ni­cipiului Suceava, Asociația Ju­de­­țeană de Fotbal Suceava, Inspectoratul Şcolar Județean Suceava, Li­ceul cu Program Sportiv Suceava și Centrul Cultural Bucovina. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …