Thursday , April 25 2024

Turneul Campionilor: victorie magnifică a dublului Mergea – Bopanna împotriva fraţilor Bryan

mergea-bopana

Perechea de dublu formata din românul Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna a trecut în două seturi de cel mai bun cuplu din lume, în prima partidă de la Turneul Campionilor.

Cotaţi cu a opta şansă, ultima, la câştigarea trofeului, Florin Mergea şi Rohan Bopanna au produs o surpriză imensă, câştigând meciul cu fraţii Bryan, Bob şi Mike, cel mai bun dublu din lume. A fost un debut de vis, cu o victorie în două seturi, scor 6-4, 6-3, care-i plasează pe Mergea şi pe Bopanna în fruntea grupei A, botezată Ashe-Smith pentru această ediţie.

Partida a durat 60 de minute în cap şi a fost una perfectă pentru perechea româno-indiană.

În primul meci al Grupei A, Jamie Murray şi John Peers au trecut de italienii Fabio Fognini – Simone Bolleli, scor 7-6, 3-6, 11-9. Cum în etapa a doua joacă întrele ele echipele victorioase, respectiv cele învinse, Mergea şi Bopanna vor juca marţi împotriva dublului Murray – Peers, iar o nouă victorie le-ar asigura, în bună măsură, calificarea în semifinale!

Mergea şi Bopanna s-au calificat in extremis la Turneul Campionilor, fiind ultima echipă care a primit biletul de acces.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …