Friday , March 29 2024

Tudoreanu: “Putem bate si Ceahlaul”

Bogdan Tudoreanu

N Rapid Suceava [i Ceahl\ul Piatra Neam] au toate [ansele s\ se `nt=lneasc\ `n Turul V al Cupei Rom=niei, `ntr-un meci programat pe Areni `n data de 7 septembrie n “ne dorim foarte mult s\ aducem o echip\ de prim\ lig\ la Suceava [i mai avem doar un singur pas p=n\ la `ndeplinirea acestui obiectiv”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a prins `ncredere dup\ ce Rapid Suceava a eliminat divizionara secund\ FC Boto[ani din Cupa Rom=niei. {eful b\ncii tehnice de pe Areni consider\ c\ “alb-vi[inii” pot repeta isprava `n Turul V al competi]iei, atunci c=nd pe Areni ar trebui s\ poposeasc\ Ceahl\ul Piatra Neam]. “Ne dorim foarte mult s\ aducem o echip\ de prim\ lig\ la Suceava [i mai avem doar un singur pas p=n\ la `ndeplinirea acestui obiectiv. Probabil, `n faza urm\toare vom juca cu Ceahl\ul. Ne a[teapt\ un meci greu, dar sper s\-l c=[tig\m [i pe acesta. Dac\ am `nvins pe FC Boto[ani, putem bate [i Ceahl\ul”, a declarat Bogdan Tudoreanu.,

Referitor la `nt=lnirea cu FC Boto[ani, [eful b\ncii tehnice de pe Areni a spus c\ a tr\it meciul la intensitate maxim\ [i c\ juc\torii merita o prim\ special\ pentru calificarea de mar]i sear\. “A fost un meci extraordinar. Am sperat tot timpul c\ vom c=[tiga pentru c\ i-am v\zut pe juc\tori monta]i. Puteam termina jocul `n minutul 87, dac\ arbitrul acorda [i penalty la faza elimin\rii lui Atudorei. Totu[i, victoria este cu at=t mai frumoas\ cu c=t este ob]inut\ mai greu. Cred c\ b\ie]ii merit\ o prim\ special\ dup\ acest succes”, a spus Tudoreanu, dup\ calificarea “ceferi[tilor” `n Turul V al Cupei Rom=niei.

Chiar dac\ a recunoscut c\ echipa sa s-a comportat exemplar `n meciul de mar]i sear\, tehnicianul Rapidului a subliniat totu[i forma slab\ prin care trece C\t\lin Pascal, r\mas singurul portar din lotul “alb-vi[iniilor” dup\ plecarea lui Gavriloaia. “M\ îngrijoreaz\ forma slab\ prin care trece Pascal, care a fost vinovat la toate trei golurile primite în partida cu FC Boto[ani”, a mai precizat Tudoreanu.

~n urm\torul tur al Cupei Rom=niei, Rapid Suceava va `nt=lni `ntr-un meci programat pe 7 septembrie, pe stadionul Areni, divizionara secund\ Ceahl\ul Piatra Neam], care a trecut mar]i, cu scorul de 2-1, de gruparea Petrotub Roman.

P=n\ la meciul de cup\, “ceferi[tii” vor juca pe terenul celor de la Politehnica Gala]i [i acas\ cu SC Bac\u, `n primele dou\ etape ale noului sezon din Liga a III-a. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …