Thursday , April 25 2024

Tudoreanu, nemultumit de arbitrajul din meciul de cupa

N antrenorul celor de la Rapid Suceava contest\ neacordarea unui cartonas ro[u penaltyul comis de B\descu [i `n urma c\ruia “cefere[tii” au restabilit egalitatea `n meciul de cup\ cu Ceahl\ul n “cu un om `n plus pe teren, alta ar fi fost soarta jocului”, a spus Tudoreanu

Bogdan Tudoreanu a acuzat maniera tenden]ios\ de arbitraj a centralului Cristian Sava dup\ eliminarea celor de la Rapid Suceava din Cupa Rom=niei, 1-2 cu Ceahl\ul Piatra Neam].

{eful b\ncii tehnice de pe Areni consider\ c\ arbitrul b\c\un a luat c=teva decizii dubioase,[i reclama faptul c\ B\descu nu a fost eliminat `n minutul 42, dup\ faultul comis asupra lui Apetri, faza `n urma c\ruia “ceferi[tii” au restabilit egalitatea din penalty.“Am f\cut un joc bun, în fa]a unei forma]ii redutabile, iar dac\ am fi avut parte [i de un arbitraj corect, consider c\ am fi putut ob]ine mai mult de la acest meci.  Centralul a avut câteva decizii dubioase, iar la faza penaltyului din care am marcat cred c\ trebuia acordat obligatoriu [i cartona[ ro[u. Cu un om `n plus pe teren, alta ar fi fost soarta jocului. În repriza a doua am ajuns în fa]a careului advers, dar am avut prea pu]ine ocazii de a marca [i asta s-a reflectat `n scorul final”, a spus Tudoreanu dup\ eliminarea rapidi[tilor din Cupa Rom=niei.

De partea cealalt\, antrenorul nem]enilor, Marin Barbu, s-a ar\tat mul]umit de jocul f\cut de forma]ia sa `n repriza a doua. “Juc\torii no[trii au intrat mai greu `n joc [i de aceea nu au for]at deloc `n prima repriz\. Dup\ discutia pe care am avut-o la pauz\, am `nceput s\ juc\m, iar `n repriza a doua am avut c=teva ocazii bune de a marca”, a spus “Magiun” la finalul jocului de pe Areni.

Sc\pa]i de grijile Cupei Rom=niei, “alb-vi[inii” `[i vor continua parcursul din campionat pe terenul celor de la Luceaf\rul Mihai Eminescu, `ntr-un meci programat s=mb\t\, cu `ncepere de la orele 17.00, la Bucecea. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …