Sunday , October 2 2022

Tribunalul sud-african a acceptat cererea de rejudecare a cazului Oscar Pistorius

pistorius

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă, va fi rejudecat în apel la cererea Parchetului, a anunţat, miercuri, judecătoarea Thokozile Masipa, citată de AFP.

Judecătoarea a acceptat recursul Parchetului sud-african, precizând că nu poate fi convinsă de faptul că Pistorius a ucis-o involuntar pe iubita sa Reeva Steenkamp “doar pentru că el spune asta”.

Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.

Judecătoarea Thokozile Masipa l-a mai condamnat pe Pistorius la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

Sportivul a decis să nu conteste sentinţa primită.

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …