Friday , April 19 2024

Transfer de urgenta la Steaua, dupa accidentarea lui Chiriches

viera

Accidentarea lui Vlad Chiricheş i-a determinat pe oficialii Stelei să încerce să obţină cât mai repede semnătura fundaşului central al celor de la Pandurii, Ousmane Viera (26 de ani).
 
Gigi Becali îi oferă ivorianului 10.000 de euro lunar şi alţi 50.000 la semnătură, dar Marin Condescu răspunde cu o ofertă de prelungire: 12.000 de euro pe lună şi 100.000 la semnătură, scrie ProSport.

Chiar dacă jucătorul le-a spus steliştilor că discuţiile despre acest transfer se vor face la finalul campionatului, negoicierile se vor purta chiar în această săptămână. Surse din anturajul lui Gigi Becali ne-au dezvăluit că patronul clubului din Ghencea îi va oferi fundaşului ivorian un salariu lunar de 10.000 de euro şi alţi 50.000 de euro la semnătură.

Totuşi, Marian Condescu este convins că stoperul african va continua cu Pandurii.

“Noi i-am făcut deja o ofertă lui Viera pentru prelungirea contractului şi sunt convins că el va rămâne la noi. Este un tip inteligent şi ştie că niciodată nu va fi titular la Steaua”, a comentat Condescu.

Surse din interiorul clubului Pandurii ne-au dezvăluit că oficialii gorjeni i-au oferit ivorianului 12.000 de euro lunar şi 100.000 la semnătură.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …