Thursday , April 25 2024

Tragere la sorti Australian Open. Simona deschide cu o jucatoare in forma

Simona Halep deschide cu Jennifer Brady, care le-a eliminat recent la Brisbane pe Sharapova si Ashleigh Barty (nr. 1 WTA). Federer, în jumătatea de tablou a lui Djokovic.

Primul Grand Slam al anului începe în noaptea de duminică spre luni și propune o serie întreagă de subiecte interesante. Tragerea la sorți, efectuată la Melbourne în această dimineață, ne dă un punct de plecare pentru toate discuțiile care vor preceda startul turneului. Iată cele mai interesante meciuri de pe cele două tablouri.

Ashleigh Barty, favorita 1, deschide cu Lesia Tsurenko. Kvitova este potențiala ei adversară din sferturile de finală. Alte nume tari pe acest sfert de tablou: Keys, Sakkari, Martic, Goerges, Rybakina.

Naomi Osaka și Serena Williams sunt marile protagoniste ale sfertului doi de tablou. Ambele au meciuri grele în turul 1, versus Bouzkova și, respectiv, Potapova. Sorana Cîrstea e tot aici și o va întâlni pe Barbora Strycova. Tot în acest sfert de tablou, rematch între Venus Williams și Coco Gauff, în primul tur.

Simona Halep o va întâlni în turul 1 la Australian Open pe Jennifer Brady.
Simona, favorită 4, e în sfertul al treilea de tablou; Belinda Bencic e cealaltă favorită de top de aici. Simona le mai are în acest segment de tablou pe Sabalenka, Mertens, Collins, Vekic, Muchova, Kudermetova sau Ostapenko.

Meci foarte greu pentru Halep in primul tur de Slam. Brady a fost în formă bună la Brisbane, în începutul de an.

Traseul virtual al Simonei: Jennifer Brady, Misaki Doi/Qualifier, Collins/Putintseva, Mertens/Muchova, Bencic/Sabalenka, Pliskova/Svitolina, Barty/Serena/Osaka.

Cititi continuarea pe treizecizero.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …