Friday , March 29 2024

Tottenham s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor, după 3-2 cu Ajax, la Amsterdam

Echipa engleză Tottenham Hotspur s-a calificat incredibil în finala Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Ajax Amsterdam cu scorul de 3-2, printr-un gol înscris în minutele adiţionale, în manşa a doua a semifinalelor.


Tenis, Madrid WTA: Simona Halep – Ashleigh Barty (joi, 13:00, Digi Sport 1)
În finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Liverpool o va întâlni pe câştigătoarea Tottenham Londra.

Miercuri seara, la Amsterdam Arena, în meciul cu Tottenham Londra, Ajax a deschis scorul, după ce în tur învinsese cu 1-0. Căpitanul De Ligt a marcat repede, în minutul 5, și zarurile păreau aruncate. Marocanul Ziyech, care a semnat cu Bayern Munchen, a dublat avantajul în minutul 35, însă englezii nu au cedat.

În repriza a doua, în numai 4 minute, Lucas a egalat la 2, cu dubla din minutele 55 și 59. Tottenham a fost aproape de calificare în minutul 87. Vertonghen a reluat spre poartă, Onana a respins transversală. La faza imediat următoare, Son a trimis și el mingea în bară.

Însă, calificarea a fost tranșată în minutul 96. Același Lucas Moura a marcat și i-a trimis pe londonezi în finală. (sursa: digisport)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …