Saturday , May 8 2021

Tolontan, dupa ce “i-a bagat” la inchisoare pe “greii” din fotbal: Imi cântăresc riscurile. Totuşi, opt oameni foarte bogaţi, cu legături cu lumea interlopă sunt în puşcărie

tolo

Marţi, Curtea de Apel a anunţat sentinţa finală în Dosarul Transferurilor şi 8 oameni din fotbalul românesc vor sta în total 34 de ani şi 3 luni la închisoare. Cătălin Tolontan, cel care a sesizat autorităţile neregulile din “Dosarul Transferurilor”, admite că nu se teme, dar îşi “cântăreşte riscurile”.

Redactorul şef al Gazetei Sporturilor a explicat ce sentimente trăieşte văzând că 8 oameni importanţi au ajuns în spatele gratiilor după o anchetă jurnalistică pe care a condus-o, scrie libertatea.ro.

“Nu mă simt vinovat, nu mă simt folosit şi nici fericit. Am sentimente amestecate. Nu mi-e teamă, dar îmi cântăresc riscurile. Totuşi, opt oameni foarte bogaţi, cu legături cu lumea interlopă sunt în puşcărie”, a spus ziaristul.

Acesta a adăugat: “Nu am primit ameninţări directe. Asta face parte din meseria noastră. Mergem înainte”.

Cât despre condamnarea lui Gică Popescu, ziaristul a menţionat: “Pentru Gică Popescu, e o acţiune de roman. Mâine, el trebuia să dea mâna cu Messi în calitate de preşedinte al FRF şi acum e la puşcărie. Din păcate pentru cei 8, sute de mii de oameni se bucură”.

 

 

Vezi si

Simona Halep l-a adus din nou ca antrenor pe Daniel Dobre

Imediat dupa ce a “oficializat” despartirea de Artemon Apostu-Efremov, Simona Halep a anuntat cooptarea unui …

One comment

  1. Vrei sa spui politicieni interlopi