Friday , December 1 2023

Tolontan, dupa ce “i-a bagat” la inchisoare pe “greii” din fotbal: Imi cântăresc riscurile. Totuşi, opt oameni foarte bogaţi, cu legături cu lumea interlopă sunt în puşcărie

tolo

Marţi, Curtea de Apel a anunţat sentinţa finală în Dosarul Transferurilor şi 8 oameni din fotbalul românesc vor sta în total 34 de ani şi 3 luni la închisoare. Cătălin Tolontan, cel care a sesizat autorităţile neregulile din “Dosarul Transferurilor”, admite că nu se teme, dar îşi “cântăreşte riscurile”.

Redactorul şef al Gazetei Sporturilor a explicat ce sentimente trăieşte văzând că 8 oameni importanţi au ajuns în spatele gratiilor după o anchetă jurnalistică pe care a condus-o, scrie libertatea.ro.

“Nu mă simt vinovat, nu mă simt folosit şi nici fericit. Am sentimente amestecate. Nu mi-e teamă, dar îmi cântăresc riscurile. Totuşi, opt oameni foarte bogaţi, cu legături cu lumea interlopă sunt în puşcărie”, a spus ziaristul.

Acesta a adăugat: “Nu am primit ameninţări directe. Asta face parte din meseria noastră. Mergem înainte”.

Cât despre condamnarea lui Gică Popescu, ziaristul a menţionat: “Pentru Gică Popescu, e o acţiune de roman. Mâine, el trebuia să dea mâna cu Messi în calitate de preşedinte al FRF şi acum e la puşcărie. Din păcate pentru cei 8, sute de mii de oameni se bucură”.

 

 

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …

One comment

  1. Vrei sa spui politicieni interlopi