Friday , May 20 2022

Tiriac a devenit sponsor al Federatiei Romane de Fotbal

tiriac-FRF

Ion Tiriac a devenit unul dintre sponsorii Federatiei Romane de Fotbal.

Parteneriatul semnat vineri intre FRF si Tiriac Auto are “atat o componenta financiara, cat si una de suport logistic, se intinde pe 4 ani”, anunta site-ul oficial al forului condus de Razvan Burleanu.

“Nu am primit atatea cuvinte de lauda in ultimii 20 de ani. Va multumesc, dar nu stiu daca le merit. Eu am spus mereu ca ma tin departe sa investesc in fotbal pentru ca nu ma pricep, desi am fost unul dintre cei mai mari chibiti ai echipei nationale de fotbal a Romaniei”, a spus Tiriac, conform Dolce Sport.

“Amalgamul asta care se numeste fotbal trebuie sa-l acceptam asa cum este. Pentru aceasta ratiune eu sunt aici doar spectator. Eu cred totusi ca sunteti singura federatie puternica si ar trebui sa scuturati clasa politica, sa asculte, daca bateti cu pumnul in masa. Disparem cu sportul complet si este si vina noastra pentru ca nu am semanat nimic in ultima vreme”, a continuat fostul mare tenismen roman.

Foarte probabil, parteneriatul va presupune punerea la dispozitie de catre Tiriac Auto a mai multor masini pentru oficialii FRF si, probabil, o suma de bani pentru publicitate, inca nedezvaluita.

ziare.com

Vezi si

Roland-Garros: Simona Halep, traseu complicat. Ostapenko în turul 3, Iga Swiatek în optimi

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie 19, va evolua împotriva croatei Ana …