Thursday , April 25 2024

Tibor Selymes îl înlocuieşte pe Sabău la FCM Târgu Mureş

După ce Ioan Ovidiu Sabău a demisionat de la FCM Târgu Mureş în urma înfrângerii cu Gaz Metan Mediaş, şefii grupării ardelene au găsit deja un înlocuitor.

Tibor Selymes este noul antrenor al echipei FCM Târgu Mureş.

Ultima oară la Astra Ploieşti, de unde a fost demis după numai două etape, Selymes a semnat cu Târgu Mureş un contract valabil până la finalul sezonului. La următorul meci al ardelenilor, programat vineri, cu Pandurii Târgu Jiu, Selymes nu va sta însă pe banca tehnică, având de susţinut un examen în Franţa pentru licenţa de antrenor.

FCM Târgu Mureş se află în centrul noului scandal de corupţie din fotbalul românesc, după ce unul dintre sponsorii echipei, Sorin Ţerbea, i-ar fi dat mită fostului preşedinte al CCA, Vasile Avram, în schimbul delegării unor anumiţi arbitri la meciurile formaţiei ardelene.

După meciul din etapa trecută a Ligii I, în care FCM a pierdut cu Gaz Metan Mediaş, 1-2, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că demisionează. Pe lângă faptul că în primele opt etape ardelenii au pierdut patru meciuri, Sabău a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri, lăsând să se înţeleagă că acest lucru a fost o consecinţă a scandalului de corupţie şi că se teme că acest lucru s-ar putea repeta.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …