Friday , April 19 2024

TENSIUNI LA STEAUA. Antrenorul Reghecampf, AMENINŢAT cu DEMITEREA

Helmuth Duckadam, preşedintele de iamgine al Stelei, a declarat ce cutremur s-ar putea declanşa dacă roş-albaştrii ar pierde titlul în acest sezon. Duckadam a afirmat că postul lui Laurenţiu Reghecampf ar fi în pericol.

“Postul lui Reghecampf este în pericol dacă nu ia titlul, cu siguranţă toate posturile de la Steaua ar fi în pericol, dar cred ca acest scenariu este de domeniul SF, care nu se va întâmpla”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Ziarul Ring.

Duckadam a explicat care ar fi singura posibilitate prin care roş-albaştrii să rateze campionatul în acest sezon: “Singurul lucru care ar putea-o împiedica pe Steaua să piardă titlul ar fi să se retragă din campionat. Acest lucru nu se va întâmpla. Anul ăsta e anul stelei”.

Duckadam a făcut o radiografie a meciului dintre Ajax şi Steaua. Preşedintel Stelei, spune că echipa a jucat bine, dar a şi greşit, lucru care s-a văzut în scorul de pe tabelă.

“Steaua a facut un joc bun la Amsterdam. Dacă reuşeşti să ai cinci ocazii de gol în deplasare, la o echipa ca Ajax, eu cred că nu e puţin lucru. Am avut noroc cu Copenhaga când am marcat un gol din întamplare, din păcate, cu Ajax nu am reuşit să marcăm. S-au făcut greşeli în apărare la cele doua goluri, s-au făcut şi în atac, când nu s-a marcat”, a spus Duckadam.
Preşedintele Stelei se gândeşte deja la o nouă prezenţă a stelei în Liga Campionilor. Cum titlul este aproape acontat, Steaua are nevoie de întăriri pentru a ajunge în grupele Ligii: “Pentru Liga Campionilor va trebui să ne întărim, doi-trei jucători. Ne lipseste un vârf, care este foarte greu de găsit, pentru că ai nevoie de un jucător de valoare care să-ţi bage mingea în poartă. Aceste vârfuri sunt foarte greu de găsit, fiind foarte scumpe, iar în România, la ora actuală, nu cred că există. Sigur, poate şi un mijlocaş, chiar un fundaş central, dacă va pleca Chiricheş”.

Duckadam nu a uitat nici de rivalele stelei din campionat: “Dinamo, CFR, Rapid, pot să spere doar la locurile de Europa League, cel de Liga Campionilor este deja ocupat de Steaua”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …