Saturday , April 20 2024

Tennis World: Simona Halep si sinuciderea tenisului sau

halep2

O cunoscuta publicatie din Statele Unite ale Americii a avut un comentariu acid la adresa Simonei Halep dupa ce sportiva noastra a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros de veterana Mirjana Lucici-Baroni.

Jurnalistii de la Tennis World USA au publicat un articol cu titlul “Simona Halep si sinuciderea tenisului sau”, in care sportiva e criticata pentru schimbarea de tactica facuta inainte de Roland Garros.

“Simona nu a castigat Turneul Campioanelor, dar a parasit Asia cu promisiunea nespusa de a fi in elita tenisului in anul urmator. Dar Simona, dintr-un anume motiv, a decis ca este timpul sa schimbe ceva in jocul sau. De ce o femeie ce tocmai a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, in ultimele patru de la Wimbledon si a terminat pe podiumul WTA ar face asa ceva ar fi un mister prea mare pentru a fi rezolvat”, a scris sursa citata.

“De ce Simona s-a gandit ca este timpul sa-si schimbe jocul? De ce nu a continuat sa urmeze calea care a dus-o spre marele succes? Cel mai important, Simona a decis sa mearga impotriva instinctului sau, sa lupte impotriva modului in care se potrivea jocul sau cu jucatoarele puternice – ea a incercat sa loveasca mingea mai tare”, a mai scris publicatia din SUA.

In incheiere, publicatia din SUA trage un semnal de alarma, dupa ce Simona a spus ca nu stie de ce a luat decizia de a-si schimba tactica.

“E ingrijorator. Nu numai ca Simona nu si-a revolutionat jocul, dar nici macar nu stie de ce a facut asta. Si vorbim despre locul 3, una dintre cele mai bune jucatoare din lume”, a conchis Tennis World USA.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros de Mirjana Lucici Baroni (Croatia), scor 5-7, 1-6.

Sportiva noastra risca sa ajunga pe locul 5 in clasamentul WTA in urma acestui rezultat.

Dupa Roland Garros, Simona Halep va lua o pauza si va reveni pe teren pe 15 iunie, la turneul de la Birmingham, pe iarba.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …