Friday , April 26 2024

Tenis: Monica Niculescu, invinsa in turul al doilea de la Wuhan de Carla Suarez Navarro

monica niculescu

Monica Niculescu a fost invinsa, marti, in turul al doilea al turneului WTA de la Wuhan, China, de spaniola Carla Suarez Navarro, scor 7-5, 3-6, 4-6, dupa un meci foarte lung, in care au existat nu mai putin de 13 break-uri.

Meciul a durat doua ore si 39 de minute si fost unul foarte solicitant pentru ambele jucatoare, care au facut multe greseli. Tenismena din Romania a parut de multe ori obosita si nervoasa.

Primul set a inceput perfect pentru Niculescu, care a condus cu 2-0, dar a fost egalata rapid, iar cele doua sportive au mers umar la umar pana la 5-5. La acest scor, romanca a reusit break-ul, iar apoi a castigat setul.

Carla Suarez Navarro a inceput mult mai bine setul al doilea, reusind sa conduca cu 4-1. Niculescu a revenit si s-a apropiat la 3-4, dar si-a pierdut serviciul si ulterior spaniola si-a adjudecat setul.

Setul al treilea a fost cel mai solicitant, avand o durata de peste o ora. Monica a fost condusa cu 3-1, dar a revenit superb si a facut 4-3, pe fondul unei caderi a spaniolei. Acesta a fost ultimul game reusit de sportiva din Romania, care a fost complet debusolata de pierderea serviciului la scorul de 4-4, dupa cum se vedea si pe imagini.

Niculescu este eliminata astfel din turul al doilea al puternicului turneu WTA din China, insa dupa o lupta acerba cu numarul 10 mondial, care va juca in optimi cu castigatoarea dintre Venus Williams, locul 24 WTA, si Julia Goerges, din Germania, locul 56 WTA.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …