Thursday , January 26 2023

Tenis: Abandonuri pe bandă rulantă la Miami Open

Mai multe jucătoare au abandonat partidele sau nu au intrat pe teren la meciurile pe care le aveau de disputat la turneul de categorie WTA 1.000 Miami Open din cauza problemelor fizice.

În primul tur, Maryna Zanevska reprezentând Belgia, locul 68 WTA, s-a retras după ce a pierdut scor 2-6, meciul cu Kaia Kanepi din Estonia, locul 61 WTA.

În aceeaşi fază, şi jucătoarea italiană Camila Giorgi, locul 67 WTA, nu a disputat decât un set, scor 5-7, cu Ana Bondar din Ungaria, locul 76 WTA.

Apoi Simona Halep s-a retras înaintea meciului pe care urma să-l joace în turul al doilea, în care era direct acceptată, cu Daria Saville din Australia, locul 249 WTA.

Promovată în turul al treilea fără să evolueze, Saville a beneficiat şi de abandonul Katerinei Siniakova din Cehia, locul 53 WTA, la scorul de 6-1, 1-0.

Saville va juca în optimi cu italianca Lucia Bronzetti, locul 102 WTA, prezentă pe tablou ca lucky loser, care nu a jucat meciul din manşa anterioară, pentru că adversara ei, Anna Kalinskaia, locul 84 WTA, s-a retras din competiţie.

Nici japoneza Naomi Osaka, locul 77 WTA, nu a jucat în turul al treilea, trecând în optimi după retragerea jucătoarei Karolina Muchova, locul 74 WTA.

Vezi si

Încă o sportivă de top din România a fost depistată pozitiv. Are medalie de bronz la ultimul Mondial de scrimă

Sportul românesc este lovit de un nou scandal de dopaj, după cel al Simonei Halep. …