Tuesday , April 16 2024

TAS a decis: Rapid a primit licenţa şi va evolua în Liga 1

rapid

Rapid a primit o veste excelentă în cursul zilei de azi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a decis să acorde clubului din Giuleşti licenţa pentru Liga 1.

Astfel, începând cu acest sezon (2014-2015), alb-vişiniii vor reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, informează digisport.ro.

Rapid a obţinut promovarea sportivă din Liga 2, după ce a ocupat locul 2 în Seria 1, la finalul play-off-ului. Giuleştenii nu au primit însă licenţa din partea comisiei prezidate de Viorel Duru şi au făcut apel. Nici de această dată rapidiştii nu au avut succes şi au mers la TAS, care reprezenta ultima cale de atac.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a dezbătut cazul într-o şedinţă care a avut loc miercurea trecută. Rapidul a fost reprezentată la audieri de un renumit avocat elvețian, Thomas Grimm, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a Elveţiei, timp de 2 ani şi jumătate, până în 2011.

Azi, TAS a anunţat decizia oficială: Rapidul a primit licenţa şi va evolua în Liga 1 din sezonul 2014-2015.

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …