Thursday , April 25 2024

Surprize mari la Roland Garros: Ons Jabeur și Muguruza, eliminate încă din primul tur

Roland Garros a consemnat duminică surprize pe tabloul feminin. Ons Jabeur (6 WTA), câștigătoare la Madrid și finalistă la Roma, pe zgură, săptămânile trecute, a fost eliminată total neașteptat în runda inaugurală. Muguruza, câștigătoare a Grand Slamului de la Paris, și ea în top 10, a părăsit turneul învinsă de estonianca Kaia Kanepi, cea care a învins-o pe Simona Halep nu o dată.

Tenismena din Tunisia, ajunsă pe locul 6 în ierarhia WTA, a cedat în fața polonezei Magda Linette (locul 56 WTA). 6-3, 6-7 (4), 5-7 este scorul cu care Ons Jabeur a părăsit prematur turneul după două ore și jumătate.

Magda Linette o va întâlni în runda următoare pe câștigătoarea meciului dintre Martina Trevisan și Harriet Dart.

Ons Jabeur era privită de specialiști ca una dintre marile favorite la câștigarea Grand Slam-ului parizian.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani devine primul cap de serie eliminat de pe tabloul feminin la ediția din acest an de la Roland Garros.

Al doilea e Muguruza (10 WTA), dublă câștigătoare de Grand Slam (RG și Wimbledon), care a cedat în decisiv (2-6, 6-3, 6-4) la estonianca de 36 de ani Kaia Kanepi, o jucătoare recunoscută pentru modul în care se mobilizează în marile turnee și mai ales în fața adversarelor de top, pe care le-a învins de multe ori de-a lungul carierei.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …