Friday , April 19 2024

Supercupa Europei 2015. Victor Ponta va fi prezent pe stadion la Tbilisi, la FC Barcelona-FC Sevilla

supercupa

Victor Ponta va fi prezent marţi seara, în tribunele stadionului “Boris Paiciadze” din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei 2015, FC Barcelona – FC Sevilla, meci care va începe la ora 21.45. Informaţia a fost publicată de presa din Georgia.

Victor Ponta se află printre invitaţii prim-ministrului georgian Irakli Garibaşvili la meciul dintre FC Barcelona şi FC Sevilla programat în această seară, de la ora 21.45, la Tbilisi. Potrivit presei georgiene, citate de agenţia Mediafax, înaintea partidei, Victor Ponta, omologul său georgian şi premierul Estoniei, Taavi Roivas, vor participa la un dineu oficial.

Victor Ponta a mai asistat la un eveniment sportiv în Georgia în martie 2014, când a fost prezent pe stadion la partida de rugby Georgia – România, din Cupa Europeană a Naţiunilor, câştigată de gazde cu scorul de 22-9.

Supercupa Europei, dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona şi deţinătoarea Ligii Europa, FC Sevilla, se va disputa marţi seară, de la ora 21.45, la Tbilisi.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …