Thursday , April 25 2024

Supercampionul britanic Ronnie O’Sullivan a aprins o lumanare la Colectiv

o'sullivan colectiv

Celebrul superstar englez Ronnie O’Sullivan a adus duminica un omagiu victimelor care si-au pierdut viata in incendiul din Colectiv.

“Un moment foarte trist. Am vrut sa vin si sa transmit familiilor indoliate condoleante, ca acesti oameni nu vor fi uitati. Un prieten roman mi-a spus despre tragedie. Am vrut sa venim special sa le aratam respect. Ne rugam pentru victime, familii. Cred ca este foarte greu pentru familii, nu stiu cum poti trai cu aceasta pierdere, dar exista speranta, exista Dumnezeu”, a declarat sportivul.

Britanicul a mers, impreuna cu mai multi membri din staff, in fata clubului unde a aprins o lumanare si a tinut un moment de reculegere. In mana, O’Sullivan avea si un steag tricolor pentru a-l depune in fata cladirii.

Fostul campion mondial de snooker, a ajuns in Romania in aceste zile pentru a juca mai multe meciuri demonstrative alaturi de bunul sau prieten Stuart Bingham, campion mondial en-titre.

Cei doi au jucat un meci sambata seara, dar vor juca si duminica doua partide, incepand cu orele 17 si 20, la Circul Globus din Capitala.

Pana atunci insa, Ronnie O’Sullivan a mers la clubul Colectiv pentru a tine un moment de reculegere si a aprinde o lumanare (vezi foto articol) langa clubul unde au murit la final de octombrie 59 de oameni, dupa un incendiu ingrozitor.

Ronnie are 39 de ani, 5 titluri de campion mondial in palmares si 27 de turnee castigate per total in cariera.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 59 de morti. In spitalele din Bucuresti mai sunt internati insa 45 de raniti, dintre care 13 in stare grava si opt in stare critica. In plus, in clinici din strainatate sunt internate 28 de victime.

In unitatile sanitare din strainatate au fost transportati in total 38 de pacienti, insa zece au decedat.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …