Friday , May 3 2024

Suceveanul Daniel Paius a c=stigat “Talent Cup”, alaturi de Academia “Gheorghe Hagi”

Fotbalistul sucevean Daniel P\iu[ a c=[tigat trofeul “Talent Cup”, al\turi de echipa Academiei “Gheorghe Hagi”. Fostul junior al celor de la Sporting Suceava a evoluat `n toate cele trei jocuri disputate de gruparea const\n]ean\ pe parcursul turneului, dupa ce a fost titular `n meciul cu Inter Milano [i a intrat `n teren din postura de rezerv\ `n confunt\rile cu Kashima Atlers [i Real Madrid.
Echipa Academiei “Gheorghe Hagi” a câ[tigat “Talent Cup”, un turneu rezervat juc\torilor Under 17 organizat la Constan]a de {coala de fotbal a fostului interna]ional român, dup\ ce a învins, joi sear\, în ultimul meci, cu scorul 1-0, forma]ia Real Madrid. Unicul gol al `nt=lnirii a fost marcat de Pu]anu, în minutul 16.
Echipa Academiei “Gheorghe Hagi” a ob]inut dou\ victorii (3-0 cu Inter Milano [i 1-0 cu Real Madrid) [i un rezultat de egalitate (0-0 cu Kashima Antlers).
Pe locul doi la acest turneu s-a clasat forma]ia japonez\ Kashima Antlers, în ciuda înfrângerii înregistrate, joi, cu 1-4, în fa]a celor de la Inter Milano.
Pe urm\toarele dou\ locuri s-au clasat Real Madrid [i Inter Milano.
La finalul competi]iei au fost acordate mai multe premii: cel mai bun juc\tor al competi]iei – Nakagawa (Kashima), cel mai bun portar – George {erban (Academia Hagi), cel mai bun funda] – Bogdan }âru (Academia Hagi), cel mai bun mijloca[ – Jose Martinez (Real Madrid). (D.C.)

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …