Wednesday , April 24 2024

Suceava versus Neamț, în barajul de promovare în Liga a III-a

Campioana județului Suceava va găzdui manșa tur, pe data de 18 iunie

Sorții au decis! Campioana județului Suceava va înfrunta campioana județului Neamț în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, programat în dublă manșă, pe 18 iunie (turul – Suceava) și 25 iunie (returul – Neamț).

Juniorul Suceava are cele mai mari șanse de a reprezenta județul noastru la barajul de promovare, echipa condusă de Laurențiu Berezoschi și Bogdan Pantea ocupând primul loc în Liga a IV-a suceveană la jumătatea sezonului regular, cu un avans de două puncte față de Siretul Dolhasca și trei față de Şomuzul Preutești.

De partea cealaltă, în județul Neamț, favorită la câștigarea titlului este Speranța Reucești, care a acumulat punctaj maxim în turul campionatului.

Asociația Județeană de Fotbal Suceava este obligată  să comunice către Departamentul Competiții al FRF, până la data de 12 iunie, echipa calificată pentru a participa la baraj și să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acesteia eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Dacă echipa clasată pe primul loc în Liga a IV-a din județul Suceava nu va îndeplini condițiile de participare la baraj, atunci duelul în care această va fi repartizată nu va avea loc, adversara urmând să fie declarată câștigătoare. Locul acesteia la baraj nu poate fi luat de ocupanta locului 2.

Campioana județului Suceava nu a mai reușit să treacă de baraj din 2018, de la promovarea celor de la Şomuz Fălticeni în Liga a III-a. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …