Thursday , March 28 2024

“Studentii” joaca astazi `n fieful vicecampioanei Stiinta Bacau

Meciul este programat de la orele 18.00 [i va conta pentru etapa a V-a a Ligii Na]ionale N “Este greu s\-i ba]i pe b\c\uani pe terenul lor, dar nu avem nimic de pierdut. Mergem acolo s\ ne lupt\m”, a anun]at antrenorul echipei sucevene, R\zvan Bernicu

Universitatea Suceava revine pe teren la doar patru zile de la victoria cu CSM Ploie[ti. Forma]ia condus\ de R\zvan Bernicu joac\ disear\, cu `ncepere de la orele 18.00, pe terenul vicecampioanei {tiin]a Bac\u, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a V-a din cadrul Ligii Na]ionale la handbal masculin. ~nt=lnirea a fost programata `n avans la solicitarea grup\rii b\c\uane, care s=mb\t\ va juca `n compania suedezilor de la IF Ystads, `n prima man[\ din turul II al Cupei EHF.
“Este clar c\ ne a[teapt\ un meci foarte greu. E derbyul moldav din Liga Na]ional\ p=n\ la urm\. Este greu s\-i ba]i pe b\c\uani pe terenul lor, dar noi nu avem nimic de pierdut. Mergem acolo s\ ne lupt\m. Nu ne ferim de nimic. I-am urm\rit `n ultimele dou\ meciuri, [tim ce arme au [i daca ar fi s\ `mprumut\m ceva de la CSM Ploie[ti, echipa care a `nvins Bac\ul, acel lucru ar fi d\ruin]a”, a declarat R\zvan Bernicu, care se a[teapt\ ca {tiin]a s\ abordeze meciul de ast\zi cu garnitura de baz\. “Nu cred ca vor odihni pe nimeni `n perspectiva jocului din Cupa EHF”, anticipeaz\ antrenorul sucevean.
De partea cealalt\, antrenorul Elidor Voica consider\ c\ Universitatea nu va veni `n plimbare la Bac\u [i `[i `ndeamn\ juc\torii s\ se g=ndeasc\ mai `ntai la jocul de ast\zi [i apoi la cel din Cupa EHF. “Eu zic c\ nu e bine s\ l\s\m deoparte meciul cu Suceava, pentru c\ e, totu[i, un meci de campionat [i Suceava nu va veni aici s\ fac\ o plimbare. Nu subestim\m adversarul, `ns\ e clar c\ o victorie miercuri ar putea produce un declic. Pe de parte, jocul cu Suceava `ncarca [i mai mult un calendar care era [i a[a, destul de comprimat. Nu-i la `ndem=na oricui s\ joace patru meciuri `n sapte zile, dar, ]in=nd cont c\ avem juc\tori de lot national, putem privi aceasta perioad\ ca pe una de Campionat European sau Mondial, cu multe meciuri `ntr-un interval scurt de timp”, a declarat antrenorul celor de la {tiin]a Bac\u.
~nt=lnirea de ast\zi dintre {tiin]a Bac\u [i Universitatea Suceava va fi arbitrat\ de brigada oltean\ Robert Harabagiu / Silviu St\nescu.

N Programul etapei a V-a:

{tiin]a Bac\u – Universitatea Suceava
CSM Ploie[ti – Politehnica Timi[oara
Potaissa Turda – “U” Transilvania Cluj
Pandurii T=rgu Jiu – Dinamo Bucure[ti
CS Cara[ Severin – HCM Constan]a
CSM Bucure[ti – HC Odorhei

~n ultima confruntare direct\ disputat\ pe terenul b\c\uanilor, {tiin]a s-a impus `n fa]a Universit\]ii cu scorul de 28-24. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …