Friday , April 19 2024

Ştiința Miroslava vine la Suceava pentru un amical cu Foresta

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 15.00, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv. Tot astăzi, de la ora 11.00, Bucovina Rădăuți joacă la Stăuceni, în compania celor de la Dante Botoșani

După ce și-au împărțit victoriile în actuala ediție de campionat a Ligii a III-a, acolo unde ocupă primele două poziții în clasament, Foresta și Ştiința Miroslava se reîntâlnesc astăzi, de la orele 15.00, într-un meci amical programat pe terenul Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Pentru trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic este al cincilea test de la startul pregătirilor de iarnă, după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2) și Sporting Vaslui (1-1).

La rândul său, Bucovina Rădăuți își va continua programul de pregătire cu un amical în compania celor de la Dante Botoșani, cele două formații urmând să se întâlnească astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din localitatea Stăuceni.

Echipa condusă de Iulian Ionesi a disputat până acum nu mai puțin de nouă meciuri de verificare, în care a înregistrat cinci victorii, trei egaluri și o singură înfrângere: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Şomuz Fălticeni și 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava și 1-1 cu Şomuz Fălticeni, respectiv 0-2 cu Hușana Huși.

În prima etapă din acest an, programată pe 13 martie, Foresta primește pe Areni vizita Ceahlăului Piatra Neamț, în vreme ce Bucovina Rădăuți se va deplasa la Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …