Tuesday , April 23 2024

Stelistii, umiliti maxim de fanii lui Dinamo. Coregrafie-soc la meciul cu Manchester City

doar dinamo

Steliștii au avut parte de o surpriză de proporții la începutul partidei cu Manchester City, de pe Arena Națională.

Tribuna a doua a stadionului a fost acoperită de un mesaj, despre care nu s-a știut inițial dacă a fost o ironie a roș-albaștrilor sau un sabotaj din partea fanilor lui Dinamo.

“Doar Dinamo București”, era mesajul afișat pe cele două inele ale tribunei a doua în primele minute ale meciului.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? gsp. ro dezvaluie ca lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui
show la meciul de aseară.

Pentru a-l convinge pe patronul Stelei, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o coregrafie 3D a celor de la Dortmund. Aceștia i-au spus lui Gigi că prima coregrafie va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare coregrafii.

Surse apropiate fanilor dinamoviștii susțin că un clip care arată modul în care a fost realizată farsa va fi publicat de membrii galeriei lui Dinamo, cel târziu mâine.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …

One comment

  1. Daca ar fi avut un antrenor ce stie meserie Steaua ar fi putut avea un rezultat mai onorabil . Dar cu Reghe asta si Prodanca lui ce sa ceri , nu stie decit manele si se indoapa parca e la un coincurs , ce falci are , mari,dar minte putina.